Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Balaguer - Inici

Portal d'Entitats de Balaguer

Entitat destacada

Logotip del Club Bonsai Balaguer
Les Entitats del Portal
Club Bonsai Balaguer

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
14/01/2019
BALAGUER PRESENTA EL CICLE "L'ANY DELS LLOPS" BASAT AMB LA NOVELA DE L'ESCRIPTOR FRANCESC PUIGPELAT

   La Biblioteca Margarida de Montferrat, el Museu de la Noguera i el Centre Excursionista de Balaguer uniren esforços per dur a terme un projecte comú: L’any d’Els Llops, basat en la novel·la del mateix títol de l’autor nascut a Balaguer, Francesc Puigpelat.

    Aquest projecte s’inciarà amb la lectura de la novel·la de Francesc Puigpelat i una trobada dels lectors amb l’autor per comentar-la. Aquest acte que tindrà lloc el dijous dia 24 a les 8 del vespre a la Biblioteca donarà el tret de sortida a l’Any d’Els Llops.
    A partir dels escenaris del llibre s’ha dissenyat un programa d’activitats que combinarà diferents conferències amb rutes a peu per conèixer els llocs que surten a la novel·la, combinant la part literària amb la part històrica (conferències i explicació històrica de les sortides) i la part d’excursionisme amb rutes a peu.
    Les sortides es combinaran amb diverses conferències al Museu sobre alguns dels temes tractats al llibre com la construcció del Canal d’Urgell o la batalla del RIF, entre d’altres.
    Pel que fa a les sortides a peu es planificaran sempre itineraris amb un nivell de dificultat baix per poder acollir públic divers i en alguns casos, públic no habituat a les excursions per la muntanya.

 

Enllaç: [Presentació]


Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Balaguer Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal