Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Balaguer - Inici

Portal d'Entitats de Balaguer

Entitat destacada

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

El dijous 24 de gener a les 8 del vespre s’ha donat el tret de sortida a l’Any d’Els Llops en una trobada dels lectors amb l’autor de la novel·la “Els Llops”, el balaguerí Francesc Puigpelat.
 
Un centenar de persones han participat en la conferència col·loqui realitzada a la Biblioteca Margarida de Montferrat per l’escriptor.
 
Els lectors han intercanviat opinions, anècdotes, inquietuds i dubtes amb l’autor de l’obra. L’acte s’ha tancat amb una copa de vi per a tots els assistents.
 
L’Any d’Els Llops és un projecte ideat pel Centre Excursionista de Balaguer que unint esforços amb la Biblioteca Margarida de Montferrat i el Museu de la Noguera han organitzat un programa d’activitats per conèixer els principals escenaris de la novel·la “Els Llops” de Francesc Puigpelat.
 
Es tracta de crear una ruta literària que combina la part literària amb la part històrica (conferències i explicació històrica de les sortides) i la part d’excursionisme en forma de rutes a peu.
 
Les sortides es combinaran amb diverses conferències al Museu de la Noguera sobre alguns dels temes tractats al llibre com la construcció del Canal d’Urgell o la batalla del RIF, entre d’altres.
 
Pel que fa a les sortides a peu es planificaran sempre itineraris amb un nivell de dificultat baix per poder acollir públic divers i en alguns casos, públic no habituat a les excursions per la muntanya.

   La Biblioteca Margarida de Montferrat, el Museu de la Noguera i el Centre Excursionista de Balaguer uniren esforços per dur a terme un projecte comú: L’any d’Els Llops, basat en la novel·la del mateix títol de l’autor nascut a Balaguer, Francesc Puigpelat.

    Aquest projecte s’inciarà amb la lectura de la novel·la de Francesc Puigpelat i una trobada dels lectors amb l’autor per comentar-la. Aquest acte que tindrà lloc el dijous dia 24 a les 8 del vespre a la Biblioteca donarà el tret de sortida a l’Any d’Els Llops.
    A partir dels escenaris del llibre s’ha dissenyat un programa d’activitats que combinarà diferents conferències amb rutes a peu per conèixer els llocs que surten a la novel·la, combinant la part literària amb la part històrica (conferències i explicació històrica de les sortides) i la part d’excursionisme amb rutes a peu.
    Les sortides es combinaran amb diverses conferències al Museu sobre alguns dels temes tractats al llibre com la construcció del Canal d’Urgell o la batalla del RIF, entre d’altres.
    Pel que fa a les sortides a peu es planificaran sempre itineraris amb un nivell de dificultat baix per poder acollir públic divers i en alguns casos, públic no habituat a les excursions per la muntanya.

 AVUI HEM FET LA PRESENTACIÓ DEL CROS AMB LES AUTORITATS LOCALS. 

COM JA SABREU, SERA EL PROPER 13 DE GENER  A PARTIR DE LES 10h, AL MARGE ESQUERRA DEL RIU SEGRE, COM SEMPRE FINS ARA.

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ AL SUBMENÚ DE L'ESQUERRA.

El  dia  4  de  novembre  de  2018 es  van  lliurar  els  premis del 9è  Concurs  de  cant  líric "  Germans  Pla,  Ciutat  de  Balaguer"

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Balaguer Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal